Gevelreclames en Lichtzuilen

U kan bij ons terecht voor de aankleding van uw zaak!

(Signmaking)
Afbeelding zuilen

Reclamezuilen en borden:
verlicht of onverlicht.

Buitenreclame: vrijstaand, tegen de gevel of haaks op de gevel met interne of externe verlichting ! Als lichtbak, uithangbord of reclamebord (tegen de gevel of vrijstaand op poten). Wij leveren op maat gemaakte oplossingen in de stijl van uw zaak.

basiszuilmodellen » Voorbeeldfoto's »

Back to top


Doosletters en freesletters

Naast de klassieke, vierkantige borden en lichtbakken bieden uitgefreesde losse letters (of logo's) en doosletters een luchtiger ontwerp met een 3D-effect. Doosletters zijn intern verlicht en worden op maat gemaakt.

Voorbeeldfoto's »

Back to top

Afbeelding freesletters

Afbeelding gevelbanier

Spandoeken en doekframes

Bedrukte (textiel)spandoeken en zeilen zijn leverbaar o.a. als gevelbanier, in doekframe of in klopframe gemonteerd met aangepaste externe verlichting. Ook vlaggenmasten met bijpassende bedrukte vlag worden geleverd en geplaatst.

Voorbeeldfoto's »

Back to top


Diverse: bewegwijzering, stoepborden, etc ...

Naast de grotere elemenenten zoals zuilen en gevelborden leveren wij ook andere items om uw zaak aan te kleden. Zoals: parkingbordjes, wegwijzers, vitrinekasten, stoepborden, Biprint duoprop borden met TE KOOP voor makelaars en notarissen, textielbanners voor in de winkel te hangen en meer...

Voorbeeldfoto's »

Back to top

Afbeelding diverse

Overzicht Reclamezuilen (basismodellen)

Deze vrijstaande dubbelzijdige reclamezuilen zijn ook leverbaar in enkelzijdige versie om als gevelreclame te gebruiken. Wij leveren en plaatsen op maat gemaakte oplossingen. Van kleine tot grote exemplaren met verlichting intern of extern. LED-verlichting mogelijk. Beschermbeugels voor vrijstaande zuilen optioneel leverbaar.

Enkele van onze basis modellen:

zuil p01 zuil p02 zuil p03 zuil p04 zuil p05 zuil p06 zuil p07