Voor de Horeca

Ontdek wat wij kunnen leveren...

Boek schroefsysteem

Met schroefsysteem
(kunstleder/leder/staal)

Menuboek gemaakt van sterk kunstleder of leder met keuze uit diverse kleuren en structuren. Optioneel voorzien van beschermhoekjes. Gevuld met het aantal insteekmappen dat U wenst. Met uw logo op de voorkant gedrukt of als diepdruk. Modellen uit de Staal Aosta-reeks hebben een metalen buitenkant met kunstlederen binnenvoering.

Voorbeeldfoto's »

Kijk ook eens bij: Menuboeken »

Back to top


Met klemsysteem
(recycled leder)

Menukaart gemaakt van recycled leder. Verkrijgbaar in diverse kleuren en met verschillende motieven. Standaard geleverd met 3 insteekmappen goed voor 12 leeszijden. Stalen plaatje op de voorkant met de tekst "Menu" (andere teksten optioneel). Verkrijgbaar in formaten geschikt voor A4 of A5 formaat drukwerk.

Voorbeeldfoto's »

Kijk ook eens bij: Menuboeken »

Back to top

boek klemsysteem

Afbeelding onderleggers en bestekpochetten Final Cup KRC Genk

Aanvullende items:

Bedrukte onderleggers/placemats, bedrukte bestekpochettes, menu-affiches voor binnen of buitengebruik (met UV-laminaat), tafelstaanders uit papier of kunstof.

Voorbeeldfoto's »

Back to top


En meer ...

Een stoepbord of vitrine kast voor uw menuaffiche of suggesties van de week. Zandstraalfolie om de ramen (gedeeltelijk) dicht te plakken om inkijk te hinderen. Een lichtbak met uw logo hangend tegen de muur of boven de toog. Decoratieve tekst of uw logo uitgefreesd en bevestigd op de muur... Kijk ook eens bij "Belettering" en "Borden en Zuilen".

Belettering en Borden » Reclameborden en Lichtreclame's »

Afbeelding stoepbord

Menuboekstalen (voorbeelden)

Een overzicht van de kleuren en structuren die mogelijk zijn voor de menuboeken. De beschikbaarheid hangt af van het type en formaat boek, voor meer details neemt u best contact op met ons.

Enkele van onze basis-reeks modellen:

Back to top


Enkele van onze Optimum-reeks modellen: